CloClo278.JPG
 

ABOUT

 _

Clo Clo Studio: interieurstyling, art direction & contentcreatie

Clo Clo Studio is de creatieve interieurstudio van Anne-Catherine Gerets. Zij werkt op freelancebasis stylingprojecten en communicatieopdrachten uit voor klanten zoals IKEA, vtwonen, Veritas, Libelle, JUTTU, Rituals, Bosch ... Verder is Anne-Catherine ook actief als art director voor verschillende merken en winkels.

Clo Clo: van blog naar business

Clo Clo Studio ontstond in 2015: een professionele interieurstudio als uitloper van de hedendaagse deco-, design- en interieurblog Clo Clo, waar Anne-Catherine met oog voor detail en esthetiek de nieuwste trends op het vlak van interieur, decoratie en design beschrijft.

Bij Clo Clo Studio vind je dezelfde praktische insteek, gezellige sfeer en moderne esthethiek als op Clo Clo. Toegankelijk, maar ook 100% Anne-Catherine, oftewel: joie de vivre met een knipoog,  net zoals de legendarische liedjes en danspasjes van de bekende Franse chansonnier Claude François - bijnaam: Clo Clo.

Gewoon je eigen ding doen, het is iets wat Anne-Catherine typeert. Goedlachs, enthousiast, dynamisch en gedreven, dankbaar voor de kansen die ze krijgt, maar bovenal: niet bang om die met beide handen te grijpen, de handen uit de mouwen te steken en haar dromen na te jagen. En ook niet bang om door te zetten wanneer het even niet meezit.

Insta Interieur: concrete tips & tricks voor een instant mooie woning

In 2017 verscheen bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts Anne-Catherines eerste boek: Insta Interieur: de interieurgids voor een instant mooie woning. Deze stijlvolle gids biedt makkelijke, haalbare en betaalbare tips & tricks om je woning instant een make-over te geven in de typische Clo Clo-stijl: modern, gezellig en fun.

Één jaar later werd deze interieurgids vertaald naar het Duits.

Insta Interieur vormt een mooie beloning voor het harde werk van de voorafgaande jaren, maar nog lang geen eindpunt. Anne-Catherine timmert alweer verder aan de volgende stap. Een volgend boek, een videokanaal, een webshop, of haar eigen interieurcollectie: geen droom is te veel, je moet ze alleen maar lang en hard genoeg blijven najagen!

 

“Creativity is seeing what others see and thinking what no one else has ever thought."

Albert Einstein

 

CloClo573.jpg