INSTA INTERIEUR

CloClo13.jpg
 

 _

INSTA INTERIEUR

De interieurgids voor een instant mooie woning

BY ANNE-CATHERINE GERETS

Je huis is de plek waar je thuiskomt na een lange dag werken, waar je vrienden ontvangt en je jouw kinderen ziet opgroeien. Dan kan het er maar beter gezellig zijn! Interieurstyliste Anne-Catherine Gerets toont je hoe dat kan – ook met een beperkt budget en een minimum aan tijd – met haar handige tips & tricks. Ze laat je binnenkijken in inspirerende interieurs en leert je stap voor stap toffe DIY’s aan die je interieur net dat tikkeltje extrasprankel geven. Home is where the heart is, en met dit boek meer dan ooit!

* Een ruimte instagramproof maken
* Hoe een opgeruimd huis een fluitje van een cent wordt
* De leukste interieuradresjes
* Zo breng je meer groen in je huis

Anne-Catherine Gerets (Clo Clo) is een interieurjunkie met grote voorliefde voor Scandinavisch design, kleurrijke feestjes en stijlvolle inrichting. Ze geeft interieurworkshops, creëert content voorverschillende lifestylemerken (Bosch, Colora, IKEA, Dille & Kamille, Veritas) en magazines (Libelle, vtwonen) en inspireert dagelijks haar vele volgers op Instagram.

@annecatherine_cloclo

In 2018 werd deze interieurgids vertaald naar het Duits. “Insta Interior” verscheen in augustus bij DVA (Verlagsgruppe Random House).

In september 2019 komt Anne-Catherines tweede boek uit.

 

FINAL Anne-Catherine Gerets Insta Interieur boek.jpg

 

Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts 

Taal: Nederlands

ISBN:  9789089317780

Productvorm:  Hardback

Pagina's:  192

Publicatiedatum:  03/10/2017

Prijs:  24.99 EUR